Andri Hõbemägi soetas Nordeconi aktsiaid juurde

29. mai 2009, 13:57

Nordecon International ASi aktsionär ja
nõukogu liige Andri Hõbemägi soetas finantsinspektsiooni andmetel, läinud nädala
keskel, juurde 6000 Nordecon Internationali aktsiat.

Eesti Väärtpaberi keskregistri andmetel on Hõbemägil seejärel kokku 40 000 Nordecon Internationali aktsiat, mis teeb 0, 1301% ettevõtte aktsiaportfellist.

Hõbemägi kommenteeris tehingut lühidalt: „Leidsin, et hinnatase on atraktiivne investeerimiseks.“

Nordecon Internationali juhatusse kuuluvad äriregistri andmetel Jaano Vink, Priit Tiru, Sulev Luiga. Nõukogus on lisaks Hõbemägile Tiina Mõis, Meelis Milder, Toomas Luman, Ain Tromp ja Alar Kroodo. Ettevõtte suuromanik on OÜ Luman ja Pojad suuromanik Toomas Luman.

Selle aasta esimeses kvartalis sai ehitusfirma Nordecon International 0,6 miljonit krooni puhaskahjumit, võrreldes aastataguse perioodi puhaskasumiga 44,9 miljonit krooni on kasum vähenenud märgatavalt.

Märtsis muutis Eesti Ehitus oma nime Nordecon Internationaliks. Nõukogu esimees Toomas Luman põhjendas aktsionäride erakorralisel koosolekul välismaise nime valikut sellega, et ettevõtte eesmärk on kasvatada välisturgude osakaalu veelgi. Mullu kasvas osakaal viiendiku võrra ehk umbes 20% teenitakse tulud välismaalt.

2008. aastal tervikuna kahanes Eesti Ehituse kasum 41 protsenti, 171,6 miljoni kroonini ehk 4,74 kroonini aktsia kohta võrrelduna 290 miljoni krooni ehk 8,7 krooniga aktsia kohta aasta tagasi. Kontserni käive kasvas kolm protsenti, 3,87 miljardi kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2009, 14:21
Otsi:

Ava täpsem otsing