Tsahkna: me ei vaja opositsiooni parastamist

23. juuli 2009, 20:13

Isamaa ja Res Publica liidu peasekretär
Margus Tsahkna ütles õiguskantsleri tänast seisukohta käibemaksutõusu osas
kommenteerides, et nüüd tuleb riigil leida probleemile sisuline lahendus ning
selleks on vaja koostööd, mitte opositsioonierakondade rõõmsat parastamist,
kirjutab Postimees.

"Võtame õiguskantsleri seisukohta tõsiselt, tekkinud õiguskantsleri tõlgendust on vaja analüüsida ja leida lahendus," ütles Margus Tsahkna.

Nagu tänasel valitsuse pressikonverentsil rahandusminister Jürgen Ligi, rõhutas ka Tsahkna, et riik ja majandus on surutise all ning küsimus on selles, kas meil on võimalik aasta lõpus välja maksta palku ja sotsiaaltoetusi ning hoida riigi kulutused kontrolli all.

"On selge, et erakorraline aeg nõuab erakorralisi otsuseid, ei saa lähtuda ainult formaalsetest lahendustest, nagu juhtus riigikogu liikmete palkadega, kus riigikohus ei lubanud riigikogul oma palka alandada," meenutas Tsahkna.

"Kindlasti ei vaja me opositsioonierakondade rõõmsat parastamist vaid koostööd, et riigieelarve tasakaalus hoida ning tagada töökohtade säilimine," lisas IRLi peasekretär, viidates tänastele sõnavõttudele.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2009, 20:13
Otsi:

Ava täpsem otsing