AUTOD: Uus Renault Megane saab sedaankere

1706-aripaev 13. august 2009, 20:55

Eelkõige Lõuna- ja Ida-Euroopa ning
Lõuna-Ameerika turu tarbeks on Renault praegu arendamas sedaankerega versiooni
uuest Megane'ist.

Neil Automedia fotodel kujutatud masina loomisel on Renault' insenerid kasutanud ära Jaapani autotootja Nissani abi, laenates sedaani veermiku viimase menuautolt Qashqai. Kahjuks ei täitu nende ootused, kes loodavad, et Megan võiks nii saada endale ka nelikveo: vähemalt esialgu on sedaan vaid esikveoline.

Jõuallikate valik on samuti Renault' jaoks klassikaline: eelkõige 1,4- kuni kaheliitrised bensiini- ja diiselmootorid. Räägitud on ka hübriidjõuallikaga variandi tulekust, kuid sedaani sihtturgude jaoks on sellise tehnoloogiaga varustatud autod veel liiga kallid ja keerulised.

Megane'i sedaani peamisteks konkurentideks saavad Opel Astra, Ford Focus ja Volkswagen Jetta. Sisuliselt sama autot hakatakse müüma ka nime Samsung SM3 all, seda küll esialgu vaid Aasias.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2009, 14:57
Otsi:

Ava täpsem otsing