Olympicu aktsionär: miks müüb Armin Karu viimasel ajal aktsiaid?

03. september 2009, 12:17

Olympic EG aktsionär Raivo Hein leiab, et
juhivahetus on alati hea, küll aga tahaks ta enda sõnul hoopis täpsemalt teada,
miks müüb suuromanik Armin Karu viimasel ajal aktsiaid.

"Ma arvan, et igasugune muutus on firmale alati hea. Eriti rasketel aegadel. Tuleb lihtsalt kohaneda sellega," vastas Hein küsimusele, kas juhi vahetus on Olympicule pigem kasuks või kahjuks.

Uut juhti aktsionär pigem usaldab, põhjendades seda asjaoluga, et firma suuromanikud kindlasti ei taha käituda uut juhti valides oma firma suhtes pahatahtlikult. Küll aga möönas Hein, et pole uuest juhatuse esimehest Indrek Jürgensonist enne midagi kuulnud.

Samas paneb Heina sõnul teda mõtlema Armin Karu aktsiate müümine. "Millele ma mõtlesin, on see, et Armin Karu on jälle müünud aktsiaid. Mis see põhjus on, sellele ei ole selget vastust ikkagi saanud," rääkis ta. "Kuigi kogu potiga võrreldes on see väike jupp, jätab see ikkagi kriibi sulle raha peale," lisas ta.

Äripäev kirjutas täna, et Olympic EG suuromanikud Armi Karu ja Jaan Korpusov on sel nädalal müünud veel kaks miljonit aktsiat. Alates 14. augustist on suuromanikud müünud kokku kaheksa miljonit Olympicu aktsiat ehk vähendanud oma osalust viie protsendipunkti võrra. 30. juunil kuulus neile vastavalt 54,38 ning 22,87 protsenti Olympic EG aktsiatest.

Olympic teatas hiljuti, et plaanib siseneda internetikasiinode turule. Raivo Hein on enda sõnul ammu imestanud, miks pole seda siiamaani tehtud. "Väga hästi arvan. Terve ilm on neid täis ja ma imestan, miks nad ei ole seda siiamaani teinud," märkis ta. Hein selgitas, et kuigi Olympicu näol on tegemist Eesti firmaga, on tal palju tütarfirmasid ning internetikasiino oleks võimalik olnud avada ka muude juriidiliste kehade ja seadusandluste alt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2009, 15:51
Otsi:

Ava täpsem otsing