Savisaar: Laar tegeleb suitsiiditerrorismiga

02. oktoober 2009, 09:41

Samal ajal kui Keskerakond võitles Toompeal
Ansipiga - 24. septembril toimus riigikogu ees Keskerakonna korraldatud
valitsusevastane meeleavaldus -, tegi IRLi esimees
Mart Laar Toompea lossi siseruumes enesele poliitilise harakiri,
kirjutab keskpartei esimees Edgar Savisaar enda ajaveebis.

Savisaar nuhtleb Laari mõtte eest viia Eesti Energia börsile.

"Kuulutada praegu välja Eesti Energia viimine börsile, ehk otse öeldes selle maha müümine – oli täielik hullumeelsus. Eelmine kord langes Laari valitsus just Eesti Energia erastamiskatsel. Kas nüüd veab ta NRG2-ga kaasa ka Ansipi partei ja valitsuse? Siis ei olnudki see harakiri, vaid pesuehtne suitsiiditerrorism. Võib-olla on Laaril tõesti poliitiline pommivöö ümber kere?" prahvatab Savisaar.

Savisaar soovib Laarile jätkuvat meelekindlust ning arvab, et järgmise valitsuse moodustajate seas on ka Keskerakond.

"Järgmine valitsus Eesti Energiat kindlasti ei reeda. Laari lossiplatsil ma kahjuks ei näinud, küllap ta õõnestab aga valitsust seestpoolt samamoodi nagu Ansip ja Kallas olevat õõnestanud komparteid. Selles mõttes ajab ka Laar siiski Eesti asja," ironiseerib erakonnajuht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2009, 10:01
Otsi:

Ava täpsem otsing