Olympic rohkem kasiinosid sulgeda ei plaani

13. oktoober 2009, 17:56

Olympic EG kinnitas Äripäevale, et
lähitulevikus ega ka tuleval aastal ei ole neil plaanis täiendavalt sulgeda
kasiinosid, sama ei plaanita ka uusi avada.

"OEG-l ei ole hetkel kasiinode sulgemise plaane 4. kvartaliks ega 2010. aastaks. Reageerime kõikides riikides vastavalt turuolukorra muutustele," ütles Olympic EG finantsjuht Kristi Ojakäär.

Tema sõnul on sarnaselt käitunud ka nende konkurendid, näiteks juuni lõpu seisuga oli Eestis kokku 91 mängukohta, oktoobrist aga 80. "Viimati avasime uue kasiino selle aasta mais Rumeenia pealinnas Bukarestis. Lähiajal uute kasiinode avamist plaanis ei ole," kinnitas finantsjuht.

Olympic EG otsustas kolmandas kvartalis sulgeda kokku 18 kasiinot, selgus ettevõtte tänasest börsiteatest. Neli neist asuvad Eestis, viis Lätis, neli Leedus, neli Rumeenias ja üks Poolas. Esimesel poolaastal sulges kasiinokett 49 kasiinot, kuhu kuuluvad ka 24 Ukrainas suletut. Hetkel opereerib kontsernis kokku 68 kasiinot, märgitakse avaldatud teates.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2009, 17:57
Otsi:

Ava täpsem otsing