Tea Varrak sai kaks uut abikätt

Maire Kasemaa 02. detsember 2009, 11:47

Rahandusministeeriumis asusid tööle kaks uut asekantslerit. 1. detsembril asus arendus- ja välissuhete asekantslerina tööle Tanel Ross ning nädal varem halduspoliitika asekantslerina Marek Helm.

"Marek Helm hakkab asekantslerina vastutama kogu halduspoliitika valdkonna eest alates avaliku sektori palgakorraldusest, riigihangetest, riigikassast kuni riigi osaluspoliitika edasiarendamiseni. Lisaks sellele jääb Helm koordineerima riigi tugiteenuste konsolideerimise projekti," ütles rahandusministeeriumi kantsler Tea Varrak.

Helm töötab rahandusministeeriumis alates selle aasta augustist tugiteenuste projektijuhina, 2006. aastast on ta töötanud siseministeeriumis sisejulgeoleku ühendasutuse loomise juhi ja asekantslerina ning varasemalt ka maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitjana.
 
Varraku sõnul saabTanel Rossi esmasteks tööülesanneteks ministeeriumis rahvusvaheliste suhete arendamine ja euroteemalise suhtluse koordineerimine nii siseriiklikult kui Euroopa Liidu tasemel. Lisaks kuuluvad Rossi vastutusvaldkonda arendus-, personali- ja IT-osakondade töö korraldamine.

"Seoses rahandusministeeriumi põhimääruse muudatusega hakkab Tanel Ross alates uuest aastast koordineerima veel ka ministeeriumi avalike suhete ja finantsosakonna tööd," lisas Varrak.

Ross töötas varem Eesti Panga rahvusvaheliste ja avalike suhete osakonna juhatajana ning aastatel 2003-2005 oli ta Rahvusvahelises Valuutafondis Põhja- ja Baltimaid esindava direktori vanemnõunik. 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. December 2009, 11:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing