AUTOD: V60 jälgib Volvo universaalide traditsioone

Indrek Kald 10. detsember 2009, 19:55

Kuigi alles äsja avaldas Volvo esimesed ametlikud fotod uuest sedaanist Volvo S60, mille debüüt leiab aset 2010. aasta Genfi autonäitusel, tegeletakse ettevõttes tõsiselt ka universaali V60 arendamisega.

Firma testiväljakul Rootsis tehtud ähmastelt fotodelt võib näha, et disainilt jätkab V60 legendaarsete Volvo universaalide traditsioone. Õnneks on ajalukku kadunud nurgeline disain ning moodne Volvo on igati ümar ja elegantne.

Oma tehnilist poolt jagab universaal sedaaniga, kuid selle täpseid üksikasju pole siiani avaldatud. Arvata võib, et jõuallikate valik sisaldab endas nelja-, viie- ja kuuesilindrilisi bensiini- ning diiselmootoreid, samuti juba kohustuslikuks muutuvat hübriidversiooni.

Loomulikult pannakse suurt rõhku ka ohutusele, V60 sisaldab kõiki oluliseimaid liiklusohutust tõstvaid abiseadmeid.

Debüüdi peaks Volvo S60 tegema järgmise aasta septembris Pariisi autonäitusel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. December 2009, 12:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing