Katariina Krjutškova • 21. mai 2010 kell 14:52

Jääskeläinen: panin Thulemasse raha ja aja

Muidugi olen ma väga kurb, sest kui me alustasime restruktureerimisprotsessi, uskusime, et leiame lahenduse, ütles Thulema nõukogu liige Jouni Tapani Jääskeläinen. 

"Ma ei saa lubada, kuidas ma saaksin lubada, et nad saavad raha tagasi?" vastas Jääskeläinen küsimusele, kas võlausaldajad saavad enda raha tagasi.

"Kohus määrab, kes kogub Thulema raha ja siis on juba nende ja suuremate kreeditoride asi, kuidas nad selle raha jaotavad. Minul pole sellega enam mingit pistmist. Minul pole võimu määrata, kuidas Thulema pankrotirahasid jaotatakse. Meil pole sellele rahale mingit õigust," ütles Jääskeläinen.

"Muidugi olen ma väga kurb, sest kui me alustasime restruktureerimist, uskusime, et leiame lahenduse. Aga kahjuks me seda ei leidnud. Olen selle jaoks kulutanud palju isiklikku aega ja raha," ütles Jääskeläinen. Ületamatuks said aga võlad, mis Thulemaga kaasnesid.

AS Thulema esitas täna Harju Maakohtule avalduse pankroti väljakuulutamiseks, sest likviidsusprobleemide ja raske turuolukorra tõttu ei suudeta täita eelmise aasta oktoobris kinnitatud saneerimiskava.

 

Hetkel kuum