• Jaga lugu:

  Estonian Airi lennuk jäi kütusenälga

  Läinud reedel Brüsselist Tallinna lennanud Estonian Airi Boeingu väljalend hilines, sest lennukile ei suudetud õigeaegselt piisavas koguses kütust tankida.

  Riigikogulane Marek Strandberg, üks lennukis olnutest, meenutas, et lennu väljumine hilines ligikaudu 30 minutit.
  "Üks lennujaama ametnikest ütles reisijatele, et Estonian Air on hiljuti üles öelnud lepingu enda varasema kütusetarnijaga ning uut lepingut neil uue kütusemüüjaga veel jõustunud ei ole," vahendas Strandberg kuuldut.
  Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen ütles Eesti Ekspressile, et lend hilines hoopis seoses piirangutega Euroopa õhuruumis, mis tulenes tihedast lennuliiklusest.
  2008. aasta oktoobris lendas Münchenist Tallinna suundunud lennuk välja 1,5 tundi plaanitust hiljem. Põhjus oli kummaline – lennukil sai kütus otsa ja tankija Estonian Airi krediitkaarti ei aktsepteerinud, mistõttu läks lennuki kapten Münchenisse sularaha otsima.
  "Ootasime lennukis 20 minutit, kuni tuli esimene ohvitser, kes teatas, et lennukil pole bensiini, kuna nende krediitkaarti ei aktsepteerita. Ohvitser ütles, et tankija võtab vastu ainult sularaha ja kapten läheb seda otsima," kirjeldas pardal viibinud Tartu Ülikooli professor Toivo Maimets toimunut toona Postimehele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kooliõed imestavad jokutamise üle laste kaitsesüstimisel
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.