Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estonian Airi lennuk jäi kütusenälga

  Läinud reedel Brüsselist Tallinna lennanud Estonian Airi Boeingu väljalend hilines, sest lennukile ei suudetud õigeaegselt piisavas koguses kütust tankida.

  Riigikogulane Marek Strandberg, üks lennukis olnutest, meenutas, et lennu väljumine hilines ligikaudu 30 minutit.
  "Üks lennujaama ametnikest ütles reisijatele, et Estonian Air on hiljuti üles öelnud lepingu enda varasema kütusetarnijaga ning uut lepingut neil uue kütusemüüjaga veel jõustunud ei ole," vahendas Strandberg kuuldut.
  Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen ütles Eesti Ekspressile, et lend hilines hoopis seoses piirangutega Euroopa õhuruumis, mis tulenes tihedast lennuliiklusest.
  2008. aasta oktoobris lendas Münchenist Tallinna suundunud lennuk välja 1,5 tundi plaanitust hiljem. Põhjus oli kummaline – lennukil sai kütus otsa ja tankija Estonian Airi krediitkaarti ei aktsepteerinud, mistõttu läks lennuki kapten Münchenisse sularaha otsima.
  "Ootasime lennukis 20 minutit, kuni tuli esimene ohvitser, kes teatas, et lennukil pole bensiini, kuna nende krediitkaarti ei aktsepteerita. Ohvitser ütles, et tankija võtab vastu ainult sularaha ja kapten läheb seda otsima," kirjeldas pardal viibinud Tartu Ülikooli professor Toivo Maimets toimunut toona Postimehele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.