• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  United Utilities: tehing Veoliaga konfidentsiaalne

  ASi Tallinna Vesi suuromaniku United Utilities investorsuhete juht Darren Jameson ütles, et nad ei saa kommenteerida tehinguid Veoliaga, kuna see on konfidentsiaalne. Saame ainult kinnitada osaluse säilitamist Tallinna Vees, lisas ta.

  United Utilities loobus suvel välja kuulutatud kavast müüa veidi enam kui 35% suurune osalus Eesti ettevõttes Veoliale. "United Utilities ei saa muid osaluse müüke Veoliale kommenteerida, kuna see on konfidentsiaalne," sõnas Jameson. "See on äriliselt konfidentsiaalne ja oli investorite otsus," lisas ta.
  Nagu teadaanne oli täna hommikul, saame ainult kinnitada, et United Utilities on otsustanud säilitada oma osaluse Tallinna Vees, märkis Jameson.
  "United Utilities suurendas hiljuti oma osalust Tallinne Vees 35,3%ni, mis oli enne 26,5%, see oli tänu EBRD müügioptsiooni teostamisele," rääkis Jameson. United Utilities Tallinn B.V.st kuulus varem 75% United Utilitiesile ja 25% Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupangale (EBRD). Tallinna linna omanduses on 34,7% veefirmast, ülejäänu jaguneb väikeinvestorite vahel.
  United Utilities müüb Veoliale osaluse Sofiyska Voda ADs Bulgaarias, Aqua Spolka Akcyinas Poolas ning mitmed Ühendkuningriigis asuvad vee-ettevõtted.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.