Alyona Stadnik • 10. november 2010 kell 10:50

United Utilities: tehing Veoliaga konfidentsiaalne

ASi Tallinna Vesi suuromaniku United Utilities investorsuhete juht Darren Jameson ütles, et nad ei saa kommenteerida tehinguid Veoliaga, kuna see on konfidentsiaalne. Saame ainult kinnitada osaluse säilitamist Tallinna Vees, lisas ta.

United Utilities loobus suvel välja kuulutatud kavast müüa veidi enam kui 35% suurune osalus Eesti ettevõttes Veoliale. "United Utilities ei saa muid osaluse müüke Veoliale kommenteerida, kuna see on konfidentsiaalne," sõnas Jameson. "See on äriliselt konfidentsiaalne ja oli investorite otsus," lisas ta.

Nagu teadaanne oli täna hommikul, saame ainult kinnitada, et United Utilities on otsustanud säilitada oma osaluse Tallinna Vees, märkis Jameson.

"United Utilities suurendas hiljuti oma osalust Tallinne Vees 35,3%ni, mis oli enne 26,5%, see oli tänu EBRD müügioptsiooni teostamisele," rääkis Jameson. United Utilities Tallinn B.V.st kuulus varem 75% United Utilitiesile ja 25% Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupangale (EBRD). Tallinna linna omanduses on 34,7% veefirmast, ülejäänu jaguneb väikeinvestorite vahel.

United Utilities müüb Veoliale osaluse Sofiyska Voda ADs Bulgaarias, Aqua Spolka Akcyinas Poolas ning mitmed Ühendkuningriigis asuvad vee-ettevõtted.

Hetkel kuum