Buffett võttis dollarilaenu

Fredy-Edwin Esse, California 04. jaanuar 2011, 11:58

Warren Buffetti juhitav Berkshire Hathaway emiteeris 1,5 miljardi dollari väärtuses fikseeritud tootlusega võlakirju ajal, mil riiklike võlakirjade tootlused tõusevad ja USA majandus näitab paranemismärke.

Berkshire'i üksus emiteeris 750 miljoni dollari eest 4,25protsendilise tootlusega 10aastaseid võlakirju, vahendab Bloomberg. Sarnastel USA rahandusministeeriumi võlakirjadel on tootlus 0,95 protsendipunkti madalam.

Lisaks müüs Buffett 375 miljoni dollari eest 1,5protsendilisi 3aastaseid võlakirju ja sama hulk vabalt liikuva tootlusega võlakirju.

"Turud jälgivad ja analüüsivad Buffetti käike väga hoolikalt ja praegune samm annab märku, et tema arvates intressid pikemas plaanis tõusevad," ütles Standard Charteredi krediidistrateeg Vijay Chander Bloombergile. "See klapib meie vaatega, et USA majandus on paranemas."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. January 2011, 11:51
Otsi:

Ava täpsem otsing