Angry Birdsi arendaja usub eestlastesse

Alyona Stadnik 24. märts 2011, 19:20

Maailma populaarseima nutitelefoni rakenduse Angry Birds arendaja Ville Heijari tõdes tänasel loomemajanduse seminaril Creative Hotspots, et Eesti tarkvaraarendajatelt ja start-upidelt  võib iga hetk oodata maailmatasemel kõrgetasemelist arendust.

 „On raske öelda, millal see täpselt juhtub,“ kommenteeris Heijari. .Angry Birds jõudis tänase tulemuseni aastaga, eestlaste rakenduste puhul võib see toimuda kiiremini, lisas ta.

Heijari sõnul on tal hea meel olla täna Tallinnas ja jagada oma kogemusi „vihaste lindude“ turuletoomise kohta. Tema sõnul on Tallinn täis häid ideid, uuenduslikku mõtlemist ja värskete arenduste hõngu. Angry Birdsi edu taga on Heijari  sõnul tavapärasest kaks korda pikem väljatöötamisperiood ning asjaolu, et mäng on suunatud kõigile alates lastest lõpetades  vanavanematega.

Ville Heijari astus üles täna Tallinnas toimunud loomemajanduse seminaril Creative Hotspots, mis tõi kokku juhtivad loomemajanduse valdkonna ettevõtjad, investorid ja arvamusliidrid Euroopast, et jagada kogemusi uute ärimeetodite rakendamisest. Üritusel kaardistati võimalusi, kuidas innustada ja toetada loomeettevõtete ja -ettevõtluse arengut IT, uue meedia, filmi, muusika, moe ja disaini valdkondades.

Rahvusvahelist seminari Creative Hotspots korraldab Briti Nõukogu Eesti esindus koostöös Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindusega Eestis. Üritus on osa Briti Nõukogu loome- ja kultuurimajanduse programmis, mis toetab rahvusvahelisi loomeettevõtjate võrgustikke ja dialoogi loomemajanduse poliitikate arendamiseks. Seminar on osa Tallinn Music Weeki programmist. Üritusel on osalejaid Suurbritanniast, Põhjamaadest, Ida-Euroopa riikidest, Venemaalt, Lätist ja Leedust. 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. March 2011, 19:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing