Pohjola avab Tallinnas filiaali

Kadrin Karner 21. juuni 2011, 12:19

Ärikliendi pangana tuntud OP-Pohjola finantskontserni kuuluv Pohjola pank avab täna oma Eesti filiaali ja lubab keskenduda  keskmistele ja suurtele Eesti ja Soome ettevõtetele.

Pohjola pangandusoperatsioonide juhi Reima Rytsölä sõnul teeb Eesti finantskriisist väljumisel kiireid samme, siinse turu on muutnud atraktiivsemaks ka liitumine euroalaga, seisab ettevõtte kodulehel. “Usume kindlalt, et Eesti ettevõtete osatähtsus meie grupi klientide seas hakkab järjest kasvama,” ütles Rytsölä.

Tema sõnul võimaldab kontori avamine Tallinnas paremini teenindada Eestis tegutsevaid Soome ettevõtteid. Samuti suunab Pohjola oma tähelepanu siinsetele keskmistele ja suurtele ettevõtetele.

Lähtuvalt Eesti turul saadavast kogemusest kavandab Pohjola kontorite avamist ka Lätis ja Leedus, seda kõige varem aasta pärast. Reimo Rytsölä sõnul on Pohjola eesmärk Baltimaades saavutada kasumlik kasv ja omandada siinsetel turgudel kindel positsioon. “Finantssektoris on tihe konkurents, aga meie kasuks räägib lai teenuste valik, väga pikaajaline panganduskogemus ning kliendiga koos töötamise põhimõtted,” ütles pangandusoperatsioonide juht.

Pohjola pakub Eestis ettevõtetele makseteenuseid, käibekapitali ja likviidsuse juhtimist ning investeeringute finantseerimist, aasta teises pooles valik laieneb. Seni on Pohjola siinsel turul pakkunud liisingteenuseid, samuti kahjukindlustust läbi 1991. aastal asutatud kindlustusseltsi Seesam. Aastal 2010 registreeris Pohjola pank Eesti filiaali ning 2011. aastal alustas äriklientide teenindamist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. June 2011, 12:28
Otsi:

Ava täpsem otsing