I koht: Riskimine tasus ära

Ketlin Rauk 31. august 2011, 00:00

Lunden Food OÜ juht Ülo Rekkaro ütleb, et on ääretult tänulik kõigile ettevõtte töötajatele, kelleta poleks kindlasti nii kaugele jõutud.

"Meil on tõepoolest supertubli meeskond," kinnitab ta. "Kõik on väga kohusetundlikud, paindlikud ja teevad suurepärast tööd." Samuti märgib Rekkaro, et ilmselt on ettevõtte edukuse taga ka see, et nad on julgenud võtta riske, mis on kokkuvõttes ennast õigustanud ja ära tasunud. "Oleme ikka endasse uskunud ja alati parimat lootnud," ütleb ta ning lisab, et Lunden Foodil on hea koostöö emafirmaga Soomes.

Ettevõtte viimase aasta üks olulisemaid sündmusi oli sertifikaadi ISO2005 saamine, samuti pääs Soome ja Eesti siseturule.

"Laienemisega seoses on meil lõppemas ulatuslikud ehitustööd," märgib Rekkaro ja kinnitab uhkusega, et ettevõttel õnnestus majanduslikult raske aeg üle elada ning just sel ajal teistel turgudel koguni edasi areneda.

Tulevikult ootab Rekkaro enim, et tarbijatel tekiks rohkem võimalusi osta ning tunda ära häid ja kvaliteetseid tooteid.

Statoili koostöö algas Lundeniga mullu kevadel. Otsisime partnerit, kes suudaks tagada Statoili uue tootemargi Made To Go toodete kvaliteedi ja tarned.

Nõudmised olid kõrged, kuna uues tootesarjas kasutatavad toorained peavad olema värsked ning toodete valmistamisel tuleb täpselt järgida retsepti. Lunden on olnud aktiivne ka uute toodete väljatöötamisel ja pakkunud meile sobilikke lahendusi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing