Signe Sillasoo • 20. oktoober 2011 kell 21:00

Endiselt samas mullis

Folk-popmuusikat viljelev ameeriklanna Colbie Caillat, kelle tähelend sai alguse 2007. aastal looga "Bubbly", on saanud valmis oma kolmanda plaadi. Kõlalt on see eelmistega sarnane.

Colbie Caillati kaubamärk on rõõmsameelsed, mažoorsed laulud ja seda isegi siis, kui loo sõnum räägib õnnetust armastusest, valedest, lahkuminekutest, muredest või kõhklustest. Muusikasse jõuavad need teemad tema palade puhul, mis on muide ka tema enda kirjutatud, ikka positiivsete helide kaudu, ausalt ning üle forsseerimata, kohati isegi naiivselt.

Seega võib öelda, et looming, millega ta muusikamaailma vallutama hakkas, ei ole muutunud. Kõik on endine. Ühtpidi tore, samas natuke häiriv. Midagi uut ja ohhoo-efekti tekitavat värske plaat ei paku. Kõlalt on see ikka debüütalbumi "Coco" sarnane.

Tõsi, on paar teistest rohkem meelde jäävat lugu, nagu "Dream Life, Life", "What Means the Most" või "Shadow", aga ei midagi rabavat. Hea töö, ent natukene vürtsitu. Mõnus päevane taustamuusika.

Hetkel kuum