• Jaga lugu:

  Hiina valitsuse otsus rõõmustab Buffetit

  Hong Kongis noteeritud autotootja BYD Co Ltd aktsia on teinud täna läbi viimase kolme aasta suurima tõusu (22%), kuna uudisteagentuur Xinhua sõnul vabastatakse kahekümne viies Hiina linnas uute elektriautode soetajad auto ostmisega kaasnevatest registreerimispiirangutest.

  Registreerimispiirangu mahavõtmine võib anda elektriautode tootmisele märkimisväärselt hoogu juurde, kuna ülerahvastatuse tõttu on Hiinas piiratud uute autode soetamine.
  Näiteks Pekingis, kus 2012. aastaks peaks tõusma tänaval liiklevate sõidukite arv 7 miljonini, korraldab linn inimeste hulgas, kes soovivad endale uut autot soetada, igakuise sõidukite registreerimise loterii.
  „BYD tõus on aga siiski limiteeritud, kuna firma elektriauto mudel e6 annab järgmise aasta tootmismahust 2%. Valitsuse poliitika toetab elektriautode arengut, kuid reaalne müügi kasv ei hakka peale enne 2012. aasta lõppu või 2013. aastat,“ märkis uudisteagentuurile Reuters Daiwa Securities analüütik Jeff Chung.
  Tänane päev on olnud rõõmustav päev ka investeerimisgurule Warren Buffett, kelle investeerimisfirma ostis 2008. aastal Hiina autotootjas umbes kümne protsendise osaluse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.