2. koht: kogemused aitasid edule

Ketlin Rauk 16. november 2011, 00:00

AS Molycorp Silmet on üks Euroopa suurimaid haruldaste metallide ja haruldaste muldmetallide tootjaid. Ettevõtte tegevjuht David Brock ütleb, et firmal on nüüd stabiilne tooraineallikas, mis võimaldab toota suurema efektiivsusega. Samuti on turg mõistnud nende materjalide tõelist väärtust.

"2009. aastal olime suutelised edukalt kontrollima oma rahavoolu ja vähendama kulusid nii palju kui võimalik, samal ajal endiselt tootes seda, mida turg sel ajal vajas," selgitab ta. "Raskused tulid peale kriisi, kui äri hakkas kiiresti edenema ning oli raske leida vahendeid tooraine jaoks."

Tulevikku vaatab Brock lootusrikkalt. "Olen kindel, et tulevik toob palju tööd - kavatseme kindlasti laieneda," ütleb ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing