Kristo Kiviorg • 15 november 2011

3. koht: TNC Components saavutas rekordi

"Meile oli 2010 edukaim aasta läbi aegade, tulenes see ennekõike efektiivsuse kasvust. Käibeks saavutasime 5,34 miljonit eurot, millest ärikasum moodustas 12 protsenti. Eelmisel aastal alustasime ka ühe investeerimisprojektiga kogumahus miljon eurot, mille realiseerisime selle aasta keskel. 2010 me uusi töökohti ei loonud, kuid sel aastal oleme loonud kaheksa uut töökohta," räägib mööblikomponente ning valmismööblit tootva TNC Components OÜ Eesti tehase direktor Marko Melter.

2012. aastasse vaatab Melter optimistlikult, vaatamata vihmapilvedele, mis Euroopa finantssektori ümber on koondunud.

"Järgmist aastat näeme kasvuaastana, tõsi, Skandinaavias pigem jääb olukord meie jaoks samale tasemel, kui see on praegu. Eesti osa on meil käibes väga väike - 2 protsenti. Eestis turul me järgmisel aastal muutusi ette ei näe," toob Melter välja ühe suuna.

Selleks aastaks prognoosib Melter firma käibeks 6 miljonit eurot ning kasumiks 10 protsenti käibest.

Hetkel kuum