Anne Oja • 23. november 2011 kell 19:01

Ebaausad müüjad paiskavad turule ohtlikke autosid

Avarii järel kindlustusfirmade poolt maha kantud autod ei lähe tihti romulasse, vaid nutimehed ostavad romud ära, panevad neist ühe auto kokku ja müüvad maha.

Kui Tartus elav Tiina Randoja hakkas paar kuud tagasi endale uut autot otsima, otsustas ta ilmtingimata just Volvo osta, sest see on maailma turvalisim masin, vahendas ETV saade "Pealtnägija". Teinud põhjaliku eeltöö müügiportaalides jäi talle silma kaheksa aastat vana Volvo linnamaastur, mida müüs Tallinnas Lasnamäel asuv firma.

Hilisemal kontrollimisel ilmnes, auto sõitukõlbulikuks remontimine maksab üle 5000 euro. Info Auto andmeil ei kuulunud Volvo taastamisele ja selle sõidunäidikut oli rohkem kui poole võrra tagasi keritud.

 

Hetkel kuum