Ebaausad müüjad paiskavad turule ohtlikke autosid

Anne Oja 23. november 2011, 22:01

Avarii järel kindlustusfirmade poolt maha kantud autod ei lähe tihti romulasse, vaid nutimehed ostavad romud ära, panevad neist ühe auto kokku ja müüvad maha.

Kui Tartus elav Tiina Randoja hakkas paar kuud tagasi endale uut autot otsima, otsustas ta ilmtingimata just Volvo osta, sest see on maailma turvalisim masin, vahendas ETV saade "Pealtnägija". Teinud põhjaliku eeltöö müügiportaalides jäi talle silma kaheksa aastat vana Volvo linnamaastur, mida müüs Tallinnas Lasnamäel asuv firma.

Hilisemal kontrollimisel ilmnes, auto sõitukõlbulikuks remontimine maksab üle 5000 euro. Info Auto andmeil ei kuulunud Volvo taastamisele ja selle sõidunäidikut oli rohkem kui poole võrra tagasi keritud.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2011, 22:01

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing