Aivar Hundimägi • 4. detsember 2011 kell 16:06

Vaheri ja Partsi vastaste nimekiri

79 Isamaa ja Res Publica Liidu liiget soovivad, et majandusminister Juhan Parts ja siseminister Ken-Marti Vaher astuksid ministriametist tagasi.

Umbusaldusavalduse kahe IRLi võtmeministri suhtes tingis nn elamislubade skandaal. ETV saade Pealtnägija paljastas IRLi liikmete Indrek Raudse, Nikolai Stelmachi ja Siim Kabritsa äri Eesti elamislubadega. 

Kahe IRLi võtmeministri tagasiastumist nõudvad IRLi poliitikud:

Aimar AltosaarAndres AmmasAin EinbergRainer GornoiAivar HaavHeiki HallikAlar IlpMargus JaagoMerike JaagoLoit JõekaldaKadri JäätmaKalle JürgensonMarju KaasikUlla KadakasValeri KalabuginToomas KalmusRein KarolinVillu KaruMart KaupsMari-Ann KelamKadi KernerMati KiirendAivar KivisivHannes KlaasVello KlanbergAili KogermanFred KoppelTeet KorstenKaido KruusojaKülliki KübarseppAllan LahiJaanus LattikRinno LigeAndrus LipandAnti LippMari LippMerle LuikOlavi-Jüri LuikMargus MaisteTarmo MalbeJanar MattMärt MeesakLia MursEino MurusteMeelis MägiVirgo MändKristina MärtinEdvin NugisVaida NõulikJaanus OjanguRaivo OlmetUrmas OttTiina PaasikTiiu PaiToivo PaiRutt PajoLagle ParekRaimond PihlapMarlen PruunlepPatrick RangAivar ReidlaInna RoseVardo RumessenKaja SakkHille SaluäärKülliki SuurmaaKrista SürjeToomas TakjasMarika TaliRaul TammetKatri TargamaMatti TarumLembit TuurAndres UiboTaivo UiboJaan UustaluJaak VackermannKunnar VahtrasTiia Välk

Hetkel kuum