Silvia Kruusmaa • 12. detsember 2011 kell 6:52

Helir-Valdor Seeder IRL-i juhiks ei kandideeri

Kuigi IRL erinevate leeride ühendajana on teiste seas välja käidud ka praeguse põllumajandusministri Helir-Valdor Seederi nimi, siis poliitik ise IRL esimehe kohale pürgida ei kavatse, vahendasid ERR Uudised.

"Minu plaanide hulka see kindlasti ei kuulu," rõhutas minister Kuku raadiole antud intervjuus. "Valimisteni jaanuaris 2012 on veel aega, erakonna sees arutatakse muidugi kandidaatide nimesid ning neid on isegi rohkem kui viis, küllap nende seast leitakse parim lahendus," märkis Seeder.

Hiljuti lahvatanud elamislubade skandaal, mis päädis poliitikute Indrek Raudse ning Nikolai Stelmachi lahkumisega erakonnast, Seederi hinnangul koalitsioonile ning IRL-i osalusele selles siiski saatuslikuks ei saa. "Kõik asjaosalised on oma otsused vastu võtnud, nüüd tuleb tekkinud olukorras edasi minna," märkis minister, kinnitades siiski sisevastuolude olemasolu erakonnas.

Hetkel kuum