• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Energia: Fortumist saab konkurent alles 2013

  Eesti Energia näeb Fortum Elektris konkurenti alles 2013. aastast, enne seda Fortumi omanikuvahetusega elektriturul olulisi muudatusi ilmselt ei kaasne, ütles Eesti Energia elektrimüügi juht Karla Agan.

  "Eesti elektrituru avanemise taustal on hea, kui 2013. aastaks tekib siinsel elektriturul Eesti Energia kõrvale teisi elektrimüüjaid. Ilma nendeta ei ole klientidel ju tegelikku valikut ning elektriturg avaneks vaid "paberil"," kommenteeris Agan täna avaldatud tehingut.
  "Usume, et kõigile on kasulik, kui konkurents tekib kohe, esimesest päevast, nii nagu suurtarbijate puhul, mis liikusid avatud turule 2010. aasta kevadel. Enne turu avanemist Fortum Elektri omanikuvahetus ilmselt olulisi muudatusi ei tähenda," lisas ta.
  Agan märkis, et praegu on Fortum Elektri näol tegemist võrguettevõtjaga nagu Jaotusvõrk, mis transpordib elektrienergiat oma teeninduspiirkonnas tootjalt tarbijale.
  Fortum Elekter müüb elektrienergiat Läänemaal ja Viimsis. Ettevõttel on praegu Eestis 24 400 elektrienergiajaotus- ja elektrienergiamüügi klienti. Firma müügitulu ulatus 2010. aastali 15 miljoni euroni.
  Fortumi kontsern ja Imatran Seudun Sähkö allkirjastasid täna lepingu, mille kohaselt ostab Imatra Seudun Sähkö Fortumi Eesti tütarettevõtte Fortum Elekter ASi. Samaaegselt loobub Fortum osalusest Imatra Seudun Sähkös.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue rahvaaktsia võtsid omaks ka tuntud näod
Enefit Green on tõeline rahvaaktsia ja aktsionäride nimekirja pikkusele ei saa vastu ükski teine Balti börsifirma. Nii nagu võib aktsionäride seast leida oma naabritüdruku või tädipoja, nõnda on end Enefit Greeni aktsionäride nimekirja sättinud ka raadiohääled, sportlased, muusikud ja poliitikud.
Enefit Green on tõeline rahvaaktsia ja aktsionäride nimekirja pikkusele ei saa vastu ükski teine Balti börsifirma. Nii nagu võib aktsionäride seast leida oma naabritüdruku või tädipoja, nõnda on end Enefit Greeni aktsionäride nimekirja sättinud ka raadiohääled, sportlased, muusikud ja poliitikud.
Nimekiri avalik: TOP 1000 Enefit Greeni aktsionäri Vaata 1000 suuremat investorit!
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Kaupmehed kehtestavad vabatahtlikult uued piirangud
Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed sõlmivad avaliku kokkuleppe rakendada vabatahtlikult piiranguid ja meetmeid, et tõkestada koroonaviiruse levikut kaubanduspindadel.
Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed sõlmivad avaliku kokkuleppe rakendada vabatahtlikult piiranguid ja meetmeid, et tõkestada koroonaviiruse levikut kaubanduspindadel.