Kaisa Gabral • 21. märts 2012 kell 11:47

Olari Taal: iga mees teeb oma otsused ise

Merko Ehituse nõukogu liikme Olari Taali sõnul ei saanud maanteeameti peadirektoril Tamur Tsäkkol oma asjadega kõik korras olla, kui ta juba ametist lahkumisest teatas.

"Iga mees teeb oma otsused ise. Selle tagasiastumisega on see probleem, et ju seal midagi siis ikkagi oli," kommenteeris Taal maanteeameti juhi ametist tagasiastumist riigi rahaga korraldatud suusareiside tõttu.

Taali sõnul peavad asutused ise selles osas silma peal hoidma. "Asutused ise peaksid sellele rohkem tähelepanu pöörama, eriti situatsioonis, kus eelarve on pingeline. Samas ma usun, et enamus avaliku sektori asutusi hoiavad ka sel silma peal," märkis Taal. "Selliseid asju juhtub ikka, ega see tähenda, et süsteem on nüüd käest ära. Selliseid asju võib ikka juhtuda, ükskõik kui suur kontroll on peal," lisas ta.

Seoses avalikkuse teravdatud tähelepanuga maanteeameti juhtkonna välislähetuste teema vastu esitas ameti peadirektor Tamur Tsäkko täna majandus- ja kommunikatsiooniministrile lahkumisavalduse.

 

Hetkel kuum