• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Apple tiris Nasdaqi miinusesse

  Dow ja S&P 500 lõpetasid täna üleval peale paremat kui oodatud novembri tööturu numbreid, kuid Apple tiris Nasdaqi miinusesse.

  Dow Jones: 13155    +81 + 0,62%Nasdaq: 2978 -11   -0,38%S&P 500: 1418    +4    +0,29%
  Täna langes Apple 2,5%, moodustades aktsiagraafikul nn surmaristi, kus turu pikaajaline libisev keskmine murrab läbi lühiajalise libiseva keskmise. Tehnilised analüütikud kasutavad seda märki selleks, et aktsiat müüa. Nädalaga langes Apple’i aktsia 9%.
  Esialgne tarbijakindluse indeks langes käesoleval kuul novembri 82,7 punktilt 74,5 punktini. Analüütikud ootasid näitarvuks 82,4 punkti.
  McDonald’si aktsia tõusis peaaegu pool protsenti, kuna Janney tõstis kiirtoiduketi aktsiasoovituse neutraalsest ostaks. Yum Brands langes 1%, kuna RBC kärpis Taco Belli ja KFC emaettevõtte aktsiasihti 82 dollarilt 77 dollarile. Pärast eilset kasumivõtmist lõpetas Nokia aktsia täna 2,7% üleval. AIG aktsia tõusis 2,6%, kuna kindlustusgigant teatas, et peab kõnelusi müümaks kontrollosalus International Lease Finance Corp.-is. Tehingu väärtus võib olla üle 5 miljardi dollari. Avoni aktsia tõusis 5,3%, kuna Seeking Alpha teatas, et Coty võib firmale uue ülevõtmispakkumise teha. Smith & Wessoni aktsia langes 9%. Relvatootja teatas küll paremast kui oodatud kolmanda kvartali kasumist, kuid analüütikute sõnul on nõudlus tulirelvade järele vähenemas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.