• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estonian Airi piloodid ja juhatus istusid laua taha

  Estonian Airi juhatus ja piloodid istusid lõpuks läbirääkimistelaua taha ja loodavad sõlmida kokkuleppe.

  "Nagu varem oleme öelnud, meie eesmärk on kokkulepe sõlmida. Pool pikka päeva istusime laua taga. Täna jätkame," kommenteeris Eesti Liinilendurite Assotsiatsiooni (ELA) juht Rauno Menning.
  Menning ei usu, et täna saab kokkulepe sõlmitud, ent läbirääkimised lähevad ilmselt öösse.
  "Kohati tundub, et on arusaamiseprobleem. Nemad on arvanud, et aega veel on, saamata aru, et meil ei ole rohkem võimalik viivitada. Teiselt poolt ei too mingit lahendust olukord, kus kokku ei lepita," tõdes Menning.
  Riikliku lepitaja kohusetäitjat Henn Pärna piloodid läbirääkimistele ei kaasa. "See on väga suur juriidiline vaidlus, kas lepitusprotsessiga kaasa minnes kaob ära õigus streigile või ei kao. Ja seda on vaja rõhutada. Eestis ei ole ühtegi juhtumit, kus on selle üle vaieldud, aga me ei julge seda riski võtta, et lähme ja kirjutame alla ebaseaduslikule streigile," ütles Menning. "Meil on ettevõttega dialoog. Ja me jätkame sellega."
  Autor: Ave Lepik, Laura Mallene
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.