• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ragn-Sells tõstab Saaremaal hinda 15%

  Ida-Saaremaal ja Muhu vallas korraldatud jäätmeveoga tegelev AS Ragn-Sells tahab 1. aprillist tõsta teenuse hinda ligi 15 protsenti, ent vallad pole sellega nõus ja tahavad hinnatõusu põhjuste kohta täpsemaid andmeid saada.

  Ragn-Sells põhjendas hinnatõusu vajadust teenuse mitmete komponentide kallinemisega – kallinenud on nii autokütus kui ka jäätmete ladustamise saastetasu ning tõusnud miinimumpalk.
  "Praegu jäätmevedaja esitatud selgitustest ei nähtu, miks see hinnatõus peaks just nii suur olema," ütles Saarte Häälele Maasi Jäätmehoolduse OÜ juhataja Tambet Tamm, kelle sõnul tuleb ettevõtte nõukogu teema juurde uuesti tagasi pärast jäätmevedajalt vastuse saamist.
  Prügivedaja taotluse kohaselt hakkaks ühe kuupmeetri jäätmete äravedu maksma praeguse 9,58 euro asemel 11,02 eurot (ilma käibemaksuta).
  Hinnatõus saab teoks ainult juhul, kui Laimjala, Leisi, Muhu, Orissaare, Pöide, Valjala ja Muhu vallavalitsus jäätmevedaja taotluse kinnitavad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.