Romet Kreek • 12. märts 2013
Jaga lugu:

Jääger: OEG Jersey ettevõtted lihtsustavad äri

Jerseyl ettevõtete asutamine on seotud meie online-kasiino arendusplaanidega, vastas Olympic EG juhatuse esimees Madis Jääger tänase börsiteate kommentaariks.

Jersey asub sarnaselt paljude online-hasartmängude sektori ettevõtetega n-ö Inglise õiguse keskkonnas, mis muudab oluliselt selgemaks ja lihtsamaks vastava valdkonna B2B ärisuhete ja lepingute korraldamise, ütles Jääger. „Meie online-kasiino tegevuse laiendamisel on äriliselt mõistlik ja efektiivne koondada kõik vastavad partnersuhted ühe ettevõtte alla, mitte omada iga konkreetse tegevusriigi jaoks eraldi kogu lepingute paketti.“

"Näiteks omades 10 lepingupartnerit peab meil olema ka 10 lepingut, viiel erineval turul tegutsedes ja kõigi turgude kohta eraldi lepingud sõlmides aga 50 lepingut. Lisaks lepingutele endile viiekordistuks ka igapäevane töö nende haldamisel," rääkis Jääger.

Maksunduse kontekstis on Jersey piirkonnana Euroopa Liidu ja ühtlasi ka Eesti poolt täielikult aktsepteeritud ning arvatud n-ö valgesse nimekirja ehk piirkonnaks, mida ei peeta madala maksumääraga territooriumiks.

Omandatud Hollandi ettevõttel puudub tänasel päeval tegevus ning selle omandamine on seotud ettevalmistusega kontserni äritegevuse laiendamiseks.  

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum