Indrek Kald • 25. aprill 2013 kell 12:35

Amserv sai uue juhatuse liikme

Eesti suurima autode jaemüügi ning teenindusega tegeleva ettevõtte Amserv Grupi AS nõukogu nimetas ettevõtte finantsdirektori Siiri Heinsaare juhatuse liikmeks.

Uue juhatuse liikme lisamise tingis Amservi kiire kasv koduturgudel ning sellest lähtuv vajadus tugevdada ettevõtte tegevjuhtimist. Siiri Heinsaar on töötanud Amservis neli aastat finantsdirektori ametikohal.

Varasemalt on ta olnud Arco Vara Grupi tresoor, Tallinna Sadama tresoor ning KPMG analüütik. Heinsaarel on MBA kraad strateegilises juhtimises Tartu Ülikoolist.

Amserv Grupi juhatusse kuulub lisaks Heinsaarele juhatuse esimees ning ettevõtte üks omanikke Raivo Kütt ja juhatuse liige ning ettevõtte tegevjuht Mart Mägi.

Amserv on suurim autode jaemüügi ning teenindusega tegelev kontsern Eestis ja Lätis. Ettevõtte osakaal Eestis oli mullu sõiduautode jaeturul üle 15%. Ettevõttel on kokku 13 esindust Tallinnas, Pärnus, Tartus, Paides, Viljandis, Riias, Ventspilsis ja Liepajas.

Kontsern esindab Toyota, Opeli, Chevrolet', Hyundai, Peugeot', Lexuse ja Saabi kaubamärke. Amserv müüs eelmisel aastal 7084 uut ja kasutatud autot ning ettevõtte järelteeninduse külastuste arv ulatus üle 125 000. Amservis töötab 480 inimest.

Hetkel kuum