• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toomla: arvestada tuleb kõikide võimalustega

  Politoloog Rein Toomla rääkis, et võimuvahetus sõltub küll valimistulemusest, ent on väga suur tõenäosus, et mitte midagi ei muutu, ent arvestada tuleb ka teiste võimalustega.

  Toomla märkis, et kui Keskerakond ei saavuta absoluutset enamust, millele ta pretendeerib, võim ülima tõenäosusega ei vahetu. Võtmeküsimus on tema sõnul aga hoopis see, kui palju hääli läheb viie protsendise valimiskünnise tõttu kaduma. Toomla ennustas, et alla künnise jäämise oht ähvardab Tallinnas ühte erakonda, Konservatiivne rahvaerakond, ja kõiki nelja valmisliitu. Keskerakond jätkab tema hinnangul liidripositsioonil kindlasti.
  „On väga suur võimalus selleks, et mitte midagi ei muutu. Aga tuleb arvestada ka muude võimalustega,“ ütles Toomla. Ta lisas, et kuna Tallinnas on piiripeale olemine, tuleb võimalusi kaaluda, ent muude võimaluste realiseerumine on väiksem kui sellel, et Keskerakond saavutab absoluutse ülekaalu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.