• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: Turud tegid hingetõmbepausi

  USA turud jäid täna pea muutumatuks. Wall Streetil oli hingetõmbepaus kui investorid vaatasid läbi majandusandmeid, mis saatis erinevaid signaale.

  USA Tööministeeriumi täna avaldatud andmed näitavad, et töötuabirahade taotlused kasvasid eelmisel nädalal ootamatult peaaegu 9 kuu kõrgeimale tasemele ehk 379 000. Bloombergi küsitetud 48 analüütiku mediaanennustuse kohaselt oleks see pidanud hoopis kahanema 336 000ni.
  Eraldiseisva raporti kohaselt kahanes kinnisvara müük novembris juba kolmandat kuud järjest, langedes aasta madalaimale tasemele. Kasvavad laenukulud ja piiratud arv müügilolevat kinnisvara on potentsiaalsed ostjad ettevaatlikuks teinud.
  Facebook kaotas 1% peale teadet, mille kohaselt ettevõte ja mõned aktsionärid, sh firma omanik Mark Zuckerberg müüvad 70 miljonit aktsiat.
  Oracle tõusis 6,4% peale kolmanda kvartali müügitulemuste ja kasumi ennustamist, mis vastas analüütikute ootustele.
  S&P 500 kukkus 0,1%, jõudes 1808,16 punktini.  Dow Jonesi indeks tõusis 0,07%, jõudes 16179 punktile.  Nasdaq kukkus 0,29% ja lõpetas päeva 4058,13 punktil.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rahvuslik projekt: päästame keskealised põdurate liigast
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Cathie Woods ostis üle miljoni Twitteri aktsia peale selle juhi vahetust
Cathie Woodi ARK Investment Management ostis rohkem kui miljon Twitter aktsiat päev pärast seda, kui Jack Dorsey sotsiaalvõrgustiku tegevjuhi kohalt astus,
Cathie Woodi ARK Investment Management ostis rohkem kui miljon Twitter aktsiat päev pärast seda, kui Jack Dorsey sotsiaalvõrgustiku tegevjuhi kohalt astus,
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.