• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  General Motors kutsub tagasi 1,5 miljonit autot

  General Motorsi Hiina haru kutsub tagasi ligikaudu 1,5 miljonit sõidukit, millel võivad esineda tehnilised probleemid. See on üks suurimaid tagasikutsumisi Hiina autoturul.

  Shanghai General Motorsi Hiina tütarettevõte SAIC Motor Corp kutsub tagasi umbes 1,46 miljonit Buicki ja Chevrolet Hiinas toodetud mudelit, kuna kütusepumba kinnitusel on ilmnenud probleemid, sõnas riigi kvaliteedikontroll.
  Agentuuri sõnul kutsutakse tagasi ka Fordi tütarettevõtte Chongqing Changan Automobile 81 000 Kuga mudelit, kuna nendel on probleeme esinenud juhtimisseadmetega.
  Shanghai konsultatsioonifirma Automotive Foresight juht Yale Zhang sõnas, et General Motorsi tagasikutsutud autode hulk oli nii suur seetõttu, et mõlemad vigased mudelid - Buick Excelle ja Chevrolet Sail on laialdases kasutuses olevad autod.
  „General Motors hoiatas, et vigased osad võivad peale pikaajalist kasutust puruneda ja viia kütuselekkeni. Reaalselt seda aga toimunud ei ole,“ sõnas Zhang. „Tänapäeval on nii palju tagasikutsumisi ning paljud autotootjad kutsuvad tooteid ennetavalt tagasi. Seetõttu ei tohiks käesolev autode tagasikutsumine General Motorsi mainet Hiinas eriti mõjutada.“
  General Motors müüs perioodil jaanuarist novembrini 2,89 miljonit sõidukit, mis on 11,4% enam kui eelmisel aastal. Ford müüs aga 840 975 sõidukit, mis tähendab 51% kasvu. Üldine autodemüük Hiinas kasvas aga samal perioodil 13,5%, ehk müüdi 19,86 miljonit sõidukit. 
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.