Kadri Põlendik • 24. jaanuar 2014 kell 13:54

RSA-l läheb Eestis hästi

Brittide kindlustusfirma RSA Eesti üksusel on olnud viimastel aastatel väga head tulemused, ütles RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp.

"RSA on lühikese ajaga jõudnud Eesti kahjukindlustusturul 6. kohalt esikolmiku kandadele," sõnas Kepp. Ta lisas, et vaatamata Eesti kindlustusturul valitsevale tõsisele konkurentsile kasvas RSA Kindlustuse käive mullu veerandi võrra, 2012. aasta tugeva kasvu pinnalt.

Klientidele maksis ettevõte aastaga kindlustushüvitisi 18,4 miljonit eurot.

Bloombergi uudist võimaliku varade müügi kohta ei soostunud Kepp kommenteerima, märkides vaid, et RSA Grupi kui börsiettevõtte seisukoht on, et ei kommenteerita ühtegi kuuldust ja kuulujuttu.

Eile avaldas Bloomberg anonüümsetele allikatele tuginedes uudise, et RSA Grupp plaanib müüa varasid Kesk- ja Ida-Euroopas. Konkreetsemalt oli uudises juttu Poola ja Läti üksuste võimalikust sulgemisest. RSA Grupil ei ole viimasel ajal hästi läinud, mullu neljandas kvartalis andis ettevõte kolm kasumihoiatust.

Hetkel kuum