Skype: töötajad on meie konkurentsieelis

Kaisa Gabral 27. jaanuar 2014, 17:48

Skype on alati vaadanud oma töötajaid kui konkurentsieelist ja on  seepärast investeerinud neisse igal tasemel, märkis Skype'i Eesti üksuse juht Andrus Järg.

Tema hinnangul on ettevõte püüdnud töötajatele pakkuda terviklikku paketti põnevast tööst ning heast töökeskkonnast.

„Näeme, et tehnoloogiasektoris on ettevõtete väärtus selges seoses meeskonna kvaliteediga. Kaldun aga arvama, et töötajakeskne mõtteviis peab ulatuma finantsjuhtimisest kaugemale. Kui ettevõte usub siiralt, et töötajad on tema kõige kallim vara, polegi oluline, millisele reale bilansis palgakulud tõsta,“ märkis Järg.

Smart Valley OÜ juht Rainer Aunpu kirjutas täna Äripäeva kolumnis, et kuni tööandjad arvavad, et 600eurose netopalga maksmine täiskohaga töötavale pereisale on okei, seni Eestis palgaväljaränne ei peatu. Tema hinnangul tuleks palka võtta kui investeeringut, mitte kui kulu. Ning ettevõtjad võiksid tema hinnangul veidi muuta oma vanameelset seisukohta, et kulusid ei tohi märkimisväärselt suurendada enne, kui tulud suurenevad.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. January 2014, 17:49
Otsi:

Ava täpsem otsing