Taavi Veskimägi: Eleringi põhivara on inimesed

Kaisa Gabral 27. jaanuar 2014, 15:12

Eleringis lahkub igal õhtul pärast tööd arvestatav osa põhivarast peaukse kaudu koju, märkis Eleringi juht Taavi Veskimägi.

Smart Valley OÜ juht Rainer Aunpu kirjutas täna Äripäeva kolumnis, et kuni tööandjad arvavad, et 600eurose netopalga maksmine täiskohaga töötavale pereisale on okei, seni Eestis palgaväljaränne ei peatu. Tema hinnangul tuleks palka võtta kui investeeringut, mitte kui kulu. Ning ettevõtjad võiksid tema hinnangul veidi muuta oma vanameelset seisukohta, et kulusid ei tohi märkimisväärselt suurendada enne, kui tulud suurenevad.

Taavi Veskimägi sõnul on ettevõtte puhul oluline see, et inimestel silmad säraksid. "Eleringis lahkub igal õhtul peale tööd arvestatav osa põhivarast peaukse kaudu koju. Juhatuse ülesanne on need inimesed järgmisel hommikul tuua tagasi tööle. Mis lahti seletatuna tähendab, et väga suure osa Eleringi väärtusest loovad siinsed inimesed oma unikaalse ja kõrgetasemelise ekspertiisiga," märkis ta.

Nende inimesteta Veskimägi hinnangul ettevõtet ei oleks. "Loomulikult tuleb hoida neil inimestel silm säramas. Ja kahtluseta on investeering neisse inimestesse investeering ettevõtte tulevikku," lisas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. April 2014, 11:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing