Urmas Paet arutab ELi välisministritega Ukraina kriisi

14. aprill 2014, 08:38

Välisminister Urmas Paet osaleb täna Luksemburgis Euroopa Liidu välisministrite kohtumisel, kus peateema on Ukraina kriis ja suhted Venemaaga.

Välisministeerium teatab, et kohtumisel arutatakse sündmusi Ida-Ukrainas ning sellest tulenevalt edasisi suhteid Venemaaga. "Kõne all on viimaste päevade pingestunud areng Ukraina idaosas ning ELi edasised sammud," ütles Urmas Paet.

Välisasjade nõukogu käsitleb ka olukorda Bosnias ja Hertsegoviinas ning riigi suhteid Euroopa Liiduga ja edasisi samme lõimumisprotsessis. Põhjalikult arutatakse olukorda Süürias ning samuti konflikti mõjusid piirkonnas, eriti naaberriikides Liibanonis ja Iraagis, vahendas ministeerium oma pressiteates.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. April 2014, 08:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing