28. aprill 2014 kell 10:28

Kellest saab aasta finantsjuht?

Äripäev tutvustab Eesti edukaid finantsjuhte, kelle seast valitakse ja kuulutatakse 29. mail toimuval BIG4 finantskonverentsil välja aasta finantsjuht 2014.

Pirje Raidma, Ekspress GruppMartin Kalle, Skano GroupMarit Vooremäe, Tallinna KaubamajaAleksei Kadõrko, Silvano Fashion GroupMaris Jahti, BigbankEinar Riim, Saaremaa laevakompaniiTarmo Kinkari, Alexela LogisticsMarina Savitskaja, Baltic AgroKatrin Rasmann, Stora Enso EestiRein Rätsep,TREV-2 GruppRiina Käi, Tallinna VesiSigne Kukin, Merko GruppAnneli Viik, RMKMarko Raid, Tallinna SadamJanek Stalmeister, Tallink GruppRaimo Talviste, NordeconAhti Puur, Viru Keemia GruppMeelis Luht, Eesti MeediaKalle Kiigske, Nelja Energia

BIG4 finantskonverentsil on juba kolmandat korda on ühel laval maailma 4 juhtiva audiitorbüroo Deloitte, KPMG, PriceWaterhouseCoopers ja Ernst&Young esindajad, kes on palunud oma külalistena kogemusi jagama Eesti autoriteetsemad tippjuhid.

Mullu valiti sama ürituse raames aasta finantsjuhiks Maigi Pärnik-Pernik Baltikast ning tunamullu Margus Kaasik Eesti Energiast.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum