Laasi, Toobal ja Onksion kohtus

1321-aripaev 28. aprill 2014, 17:27

Teisipäeval toimub eelistung Lauri Laasi, Priit Toobali, Eesti Keskerakonna ja Ivor Onksioni süüasjas. Istungil arutatakse korralduslikke küsimusi.

Aprilli alguses esitas riigiprokuratuur Toobalile ja Laasile süüdistuse eraviisilisele jälitustegevusele ja sõnumisaladuse rikkumisele kihutamises ning Toobalile lisaks ka dokumendi võltsimises. MTÜ Eesti Keskerakond sai süüdistuse dokumendi võltsimises juriidilise isikuna ning Ivor Onksion eraviisilises jälitustegevuses ja sõnumisaladuse rikkumises.

Riigikogu võttis 27. märtsil õiguskantsler Indrek Tederi ettepanekul riigikogulastelt Toobalilt ja Laasilt saadikupuutumatuse, et riigiprokuratuur saaks neile esitada süüdistuse ja nende kriminaalasja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. April 2014, 10:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing