Kaisa Gabral • 14. mai 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Harri Taliga lõi enda firma

Endine ametiühingute keskliidu juht Harri Taliga lõi enda konsultatsioonifirma Taliga Consulting OÜ.

“Eesmärk on ikka tööd teha. Tegemist on konsultatsioonifirmaga. Inimene peab millegagi tegelema. Kogu aeg on ju räägitud, et Eestis on ettevõtlusega lihtne alustada,” kommenteeris Taliga enda isikliku ettevõtte asutamist möödunud aasta mais.

“Otsustasin proovida. Ettevõtte alustamine ja registreerimine on iseenesest lihtne, kuid kõik muud asjad päris nii lihtsad pole,” märkis Taliga, kelle sõnul on ettevõttel olemas ka esimesed kliendid. “Eks ma ikka tööd teen jah. Kuigipalju neid tellimusi on, kahjumis ettevõte pole, seda ma võin öelda,” märkis Taliga.

Ettevõte nõustab oma kliente peamiselt töö- ja sotsiaalkaitse küsimustes.“Eks ma saan tegeleda nende küsimustega, millega ma varemgi olen tegelenud. Ega vanale koerale uusi trikke ei õpeta,” naeris Taliga.

Ta lisas, et klientide nõudlus sellise nõustamise järele on täiesti olemas. Peamiselt on klientideks hetkel küll juriidilised isikud, on ka mõned eraisikud, kuid nende osa käibes on veel väike.

Samuti ei välistanud Taliga seda, et ühel päeval taas palgatööle naaseb. “Kunagi ei tea ju, mis elu tuua võib. Ei välista seda ja olen avatud pakkumisteks, nagu on kombeks öelda,” rääkis Taliga.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt