Andras Kralla • 1. august 2014 kell 13:14

FOTOGALERII: Savisaar avas jäähalli

Täna avati Tondiraba Spordikeskuse jäähall.  Lasnamäel asuvas jäähallis on kaks treeningväljakut, üks peaareen ligi 6000 inimest mahutava tribüüniga ning kolmerajaline jääkeegli harjutusväljak. Jäähalli peaareen on oma olemuselt multifunktsionaalne – seal saab korraldada lisaks uisuspordivõistlustele ka pallimängude võistlusi, kontserte ja muid suurüritusi. Jäähalli põhiprojekti koostas ideekonkursi tulemusena Kadarik Tüür Arhitektid OÜ ja EA Reng AS ning ehitajaks on AS Merko InfraLisaks jäähallile rajatakse Tondiraba spordikeskusse koostöös erasektoriga ujulakompleks, hostel ja võimlemishall.

Jäähalli peaareen on olemuselt multifunktsionaalne – seal saab korraldada lisaks uisuspordivõistlustele ka pallimängude võistlusi, kontserte ja muid suurüritusi.

Jäähalli põhiprojekti koostas Kadarik Tüür Arhitektid OÜ ja EA Reng AS ning ehitajaks on AS Merko Infra.

Lisaks jäähallile rajatakse Tondiraba spordikeskusse koostöös erasektoriga ujulakompleks, hostel ja võimlemishall.

 

 

Vaade peaareenile.  Foto: Andras Kralla
Hetkel kuum