• Jaga lugu:

  Britid ähvardavad Iisraeli relvaekspordi peatamisega

  Kui Gaza sektoris katkeb relvarahu ja võitlus algab uuesti, võib Suurbritannia tühistada kaksteist tehingut, kardab Jerusalem Post.

  Teisipäeval teatasid britid, et juhul, kui konflikt Hamasiga jätkub, katkestatakse tosin lepet relvaekspordiks Iisraeli, sealhulgas tankide, lennukite ja radarite osad. Suurbritannia kardab, et nende eksporditavaid relvi võidakse kasutada rahvusvahelise õiguse rikkumiseks.
  Juba eelmisel nädalal, kui Gaza sektori pommitamine tõi kaasa suuri inimohvreid, lubas London oma tehingud juudiriigiga üle vaadata. Äriminister Vince Cable sõnas: "Ühendkuningriigi valitsus ei ole suutnud selgeks teha, kas litsentsikriteeriume järgitakse. Selles ebakindluses oleme me otsustanud katkestada need seni kehtinud ekspordilitsentsid, juhul kui märkimisväärne vaenutegevus algab uuesti."
  Iisraeli väitel on Gazas tegu enesekaitsega islamistide tulistatud rakettide eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Combimill sai konkurentsiametist tehinguks loa
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.