FOTOD: TransferWise avas uue kontori

09. september 2014, 23:20

Soodsaid valuutaülekandeid pakkuv TransferWise avas täna Baltika kvartalis uue kontori, kuhu mahub töötama neli korda rohkem inimesi, kui eelmisse kontorisse Tehnopoli teaduspargis.

Kui Tehnopoli kontor oli mõeldud 30-le inimesele ja seal töötas lõpuks ligi 60 inimest, siis uuel pinnal on töökohti 120-le, kuid TransferWise'i üks asutajaid Taavet Hinrikus teatas, et varsti läheb sealgi kitsaks, sest Tallinnas kasvab töötajate arv 200ni. Õnneks on ettevõttel kavas läheduses valmivas büroohoones hõivata mitu korrust, kui see ükskord valmib.

Täna avatud uue kontori avapeole eelnes ASI investeeringute juhi Margus Uudami modereeritud diskussioon, millest võtsid osa TransferWise'i investeerinud riskikapitalifirmade Valar Ventures ja IA Ventures esindajad. Diskussiooni eel tervitasid kohaletulnuid Taavet Hinrikus ja peaminister Taavi Rõivas.

Baltika kvartali moelaval toimunud diskussioonile järgnes korrus allpool uue kontori avapidu, mille juhatas sisse eksootiline trummietteaste. Lisaks peaministrile olid kohal ka paljud Eesti idumaastikul edukad tegijad ja valdkonnaga lähedalt seotud inimesed, näiteks EASi juht Hanno Tomberg, investor Allar Martinson, majandusministeeriumi asekantsler Taavi Kotka, ettevõtja Indrek Kasela ja paljud teised.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    21. September 2014, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing