• Jaga lugu:

  FOTOD: TransferWise avas uue kontori

  Soodsaid valuutaülekandeid pakkuv TransferWise avas täna Baltika kvartalis uue kontori, kuhu mahub töötama neli korda rohkem inimesi, kui eelmisse kontorisse Tehnopoli teaduspargis.

  Kui Tehnopoli kontor oli mõeldud 30-le inimesele ja seal töötas lõpuks ligi 60 inimest, siis uuel pinnal on töökohti 120-le, kuid TransferWise'i üks asutajaid Taavet Hinrikus teatas, et varsti läheb sealgi kitsaks, sest Tallinnas kasvab töötajate arv 200ni. Õnneks on ettevõttel kavas läheduses valmivas büroohoones hõivata mitu korrust, kui see ükskord valmib.
  Täna avatud uue kontori avapeole eelnes ASI investeeringute juhi Margus Uudami modereeritud diskussioon, millest võtsid osa TransferWise'i investeerinud riskikapitalifirmade Valar Ventures ja IA Ventures esindajad. Diskussiooni eel tervitasid kohaletulnuid Taavet Hinrikus ja peaminister Taavi Rõivas.
  Baltika kvartali moelaval toimunud diskussioonile järgnes korrus allpool uue kontori avapidu, mille juhatas sisse eksootiline trummietteaste. Lisaks peaministrile olid kohal ka paljud Eesti idumaastikul edukad tegijad ja valdkonnaga lähedalt seotud inimesed, näiteks EASi juht Hanno Tomberg, investor Allar Martinson, majandusministeeriumi asekantsler Taavi Kotka, ettevõtja Indrek Kasela ja paljud teised.
  Ambient Sound Investments investeeringute juht Margus UudamFoto: Eiko Kink
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.