Äripäev • 17. detsember 2014 kell 8:00

Putin ei plaani rublateemat üles võtta

Vladimir Putin  Foto: epa

Venemaa president Vladimir Putin ei tee homsel suurel pressikonverentsil eraldi avaldust rahaturgudel toimuva kohta, vahendas tema pressisekretär.

Putini pressisekretäri Dmitri Peskovi sõnul ei ole presidendil homsel suurel pressikonverentsil plaani eraldi teemana käsitleda rubla kukkumist ja majanduses toimuvat.

Peskovi sõnul ei ole Putinil kavas ka eraldi kohtumisi ministritega, kuna ta on "niikuinii pidevas kontaktis valitsusega". Olukorda rahaturgudel hindas Peskov "turbulentseks, mis on seotud emotsioonide ja spekulatiivsete meeleoludega".

Homme, 18. detsembril peab Venemaa president iga-aastase, tänavu juba kümnendat korda toimuva pressikonverentsi, millele on akrediteeritud üle 1200 ajakirjaniku kogu maailmast, sh kolm ERRi ajakirjanikku. Pressikonverentsi kannavad otse üle mitmed Venemaa telekanalid.

Hetkel kuum