Katariina Krjutškova • 23. september 2015 kell 4:30

Vaata, kes on apteegiturul suurimad lindilõikajad

Südameapteek on käesoleval aastal saanud kõige enam lubasid uute apteekide avamiseks.  Foto: Raul Mee

Käesoleval aastal on uute seaduste tõttu uusi apteeke saanud avada sisuliselt vaid kaks ettevõtet.

Narva Võidu Apteekosaühing SARMANDIAKantremaa ApteekOÜ Kantremaa ApteekKroonikeskuse SüdameapteekPharma Group OÜLõuna-Eesti Haigla SüdameapteekPharma Group OÜMaardu Kaubanduskeskuse SüdameapteekPharma Group OÜMaardu Maxima SüdameapteekPharma Group OÜMaardu Tervisekeskuse SüdameapteekPharma Group OÜPaide Maksimarketi SüdameapteekPharma Group OÜRakvere Linna SüdameapteekPharma Group OÜSaare Selveri SüdameapteekPharma Group OÜSõpruse Rimi SüdameapteekPharma Group OÜTeatri Väljaku SüdameapteekPharma Group OÜPärnu Maksimarketi SüdameapteekPharma Group OÜHaapsalu Jaama ApteekSamfred OÜJõgeva Keskuse ApteekSamfred OÜJõhvi Perearstikeskuse ApteekSamfred OÜKeila Rõõmu ApteekSamfred OÜMagistrali Keskuse ApteekSamfred OÜPaide Suur ApteekSamfred OÜPõltsamaa Keskuse ApteekSamfred OÜRakvere Vaala Keskuse ApteekSamfred OÜStockmanni ApteekSamfred OÜVäike-Maarja ApteekV-M ApteeK OÜ

Pharma Group OÜ on tuntud kui südameapteegiketi omanik ning Samfred OÜ kasutab Ülikooli Apteegiga üht fransiisi.

Hetkel kuum