Neivelti idufirma alustab nädala pärast

27. jaanuar 2016, 09:56
Indrek Neivelt.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160127/NEWS/160129736/AR/0/AR-160129736.jpg

Indrek Neivelti osalusel loodav uus üleeuroopaline pangandusala idufirma Pocopay alustab tegevust 4. veebruaril.

"Pocopay on uus rahvusvaheline finantsettevõte, mis pakub digitaalseid pangandusteenuseid üle Euroopa," tutvustab Pocopay end CV-Online'is. Ettevõte lubab töötada selle nimel, et pakkuda parimat igapäevapangandust koos parimate finantsteenustega. "Lihtsalt ja mugavalt. Päeval ja öösel."

"Pocopay on mobiilirakendus, mille kallal viimased 1,5 aastat kogu meeskonnaga palju tööd oleme teinud," seisab endise Hansapanga juhi Indrek Neivelti saadetud kutses ettevõtet tutvustavale üritusele.

Kes on Pocopay omanikud ja milliseid inimesi tööle otsitakse, saab lugeda Äripäeva teemaveebist ituudised.ee.

Jaanuari alguses rääkis Neivelt pikas intervjuus Äripäevale, et suurpangad on end Eestis mugavalt sisse seadnud, ei viitsi muu maailmaga kaasas käia ja uuendusi teha. "Siin on kolm panka, kes eriti ei pea pingutama. Eesti turg on pankade jaoks nagu sanatoorium. Innovatsioon on null," rääkis Neivelt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. January 2016, 09:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing