Kuidas koondada iga kolmas ja suurendada müüki 35%?

15. märts 2016, 11:45
Kogemusfestival toimub esimest korda 6. mail.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160315/NEWS/160319860/AR/0/AR-160319860.jpg

Esmakordselt toimub Võtmetöötajate Kogemusfestival, kus ABB, Swedbanki, Telia Eesti jt suurfirmade võtmetöötajad jagavad oma praktilisi kogemusi ja edulugusid.

Saku Õlletehase tarneahela arendusjuht Rainer Erman viis kokkuhoiu otsimise laua tagant liini taha ja leidis õige motiveerimise abil ainuüksi purgiliinilt 13 000 eurot, printerist 1700 eurot ja loputuspritside juurest 5000 eurot. Andres Tukk Swedbankist jagab seda, kuidas ta pidi kolme kuuga liitma kokku Eesti, Läti ja Leedu üksuse, koondama 30% mõnesajast töötajast ning kasvatama samal ajal kiduvat ärimahtu 35%. Christen Puust ABBst on osakonnajuht, kellel oli kontsernis aega kuus kuud, et kahekordistada tehase tootmismaht. Tänu heale müügitööle kasvab mahukaid lepinguid saanud tehas tänaseni.

Konverentsil jagavad oma isiklikku lugu veel Holger Haljand Teliast, Vahur Ausmees Tallinkist, Jaanus Värk maksuametist, Oliver Wiehler Kühne Nagelist ja paljud teised Eesti juhid. On võimalik teada saada, kuidas viia ellu muudatusi, muuta rahvusvahelises kontsernis teeninduskultuuri, ennustada kahe aasta eesootavaid kulusid 98protsendise täpsusega ja kuidas korraldada juhtimisreformi.

Inspireeriv ja praktiline konverents toob 6. mail kokku Erinevate Tubade Klubis Eesti ettevõtete keskastmejuhid ja annab võimaluse asju arutada.

Tulge kogemusfestivalile oma ettevõttest mitmekesi ja kasutage märtsi lõpuni kehtivat soodushinda. Registreerimine ja lisainfo siit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. March 2016, 11:49

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing