Äripäev • 30. märts 2016
Jaga lugu:

Sakkov: oma lennukompanii vaenamine on eestlasel veres

Nordica juhatuse liige Erik Sakkov.  Foto: ÄP fototoimetus

"Meie lende pole ära jäänud rohkem kui teistel. Kõigi maailma lennufirmade keskmine lendude ärajäämine on umbes kaks protsenti, ütles Nordica juhatuse liige Erik Sakkov täna Vikerraadio hommikuprogrammis.

Sakkov kinnitas, et ka Eesti lennukompaniil on jäänud ära täpselt 2 protsenti kõikidest planeeritud lendudest. See on tema sõnul eelkõige seotud sellega, et lennuk on keeruline tehniline asi, mis koosneb miljonist sõlmest ja nendega lihtsalt juhtub asju. Ehk kui seal isegi üks ohtu näitav tuluke põleb, siis ei lennata, vahendas ERRi uudisteportaal.

"Eestis muidugi võetakse kogu meie tegevus luubi alla. Sel päeval, kui Tallinnas oli tohutu palju lund ja jäätõrje pärast hilinesid kõik lennud, siis räägiti ainult meist," tõi Sakkov näite.

"Peame selle etapi kuidagi üle elama. Me ei oskagi kuidagi selle kriitikaga võidelda, kuid me peame lihtsalt õppima ja oma tööd järjest paremini tegema," möönis Sakkov. Samas nentis ta, et eestlastel on oma lennukompanii vaenamine natuke veres ka.

Loe Sakkovi intervjuust Vikerraadio hommikuprogrammile lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Jaga lugu:
Hetkel kuum