• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kilu: palgaga kedagi kinni ei hoia

  LHV juhid Erki Kilu ja Erkki RaasukeFoto: Andres Haabu

  LHV Panga palgapoliitika on lihtne – ettevõte maksab konkurentsivõimelist palka, ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

  “Kui tekib tunne, et jääme mõnel ametikohal turutasemele alla, siis korrigeerime palka. Samas ei soovi me kedagi ainult palgaga kinni hoida,” lisas Kilu.
  LHV on parimate palgamaksjate edetabelis tänavu 113.kohal, makstes keskmiselt 2704 eurot. 
  LHV motiveerib oma töötajaid tervikliku paketiga. "Oluline osa selles on tervise edendamise soodustamisel. Näiteks pakume töötajatele sportimisvõimalusi, massaaži kontoris, tervisepäevi ja kompenseerime tervisele tehtud kulutusi," märkis Kilu.
  Ta usub, et motivatsiooni suurendab ka innovatsiooni ergu­tamine ja võimalus töötada huvitavate uuendustega.
  LHV pakub oma töötajatele ka paremaid tingimusi investeerimisel ja finantseerimisel. "Lisaks palgale oleme andnud töötajatele alati võimaluse osaleda LHV aktsiate märkimisel," märkis Kilu. Ligikaudu 100 meie töötajat on LHV aktsiate omanikud. "Usun, et see motiveerib inimesi nägema panga tegevust mitte ainult läbi töötaja, vaid ka aktsionäri silmade," tõdes Kilu.
   2014. aastal võttis LHV Pank tööle juurde 22 inimest.  2015. aastal kasvas LHV Panga töötajate arv 40 inimese võrra. Kilu sõnul kasvasid kõige kiiremini klienditeeninduse ja IT-arenduse osakond.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rahvuslik projekt: päästame keskealised põdurate liigast
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
LHV aktsia tegi eilse järsu languse paari tunniga tasa
LHV aktsia on täna pea täielikult eileõhtusest järsust langusest taastunud. Analüütikute hinnangul oli eile lõpuoksjonil toimunud müük Balti turgudel ebamõistlik.
LHV aktsia on täna pea täielikult eileõhtusest järsust langusest taastunud. Analüütikute hinnangul oli eile lõpuoksjonil toimunud müük Balti turgudel ebamõistlik.
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.