• Jaga lugu:

  Medvedev kinnitas Venemaa vaesusläve

  Venemaa peaminister Dmitri Medvedev Artekis nostalgitsemas.Foto: epa

  Venemaa peaminister Dmitri Medvedev kinnitas tänase määrusega riigi elatusmiinimumi summa – nüüd on see 9956 rubla (137 eurot).

  Võrreldes eelmise kvartaliga tõusis elatusmiinimum 180 rubla võrra. Määruse põhjal on Venemaal uus palgamiinimum 10 722 rubla (148 eurot), pensioni alammäär 8163 rubla (113 eurot) ning lastetoetuse puhul 9861 rubla (136 eurot) kuus.

  Eestis on praegu kuupalga alammäär 430 eurot, pensioni baasosa 153 eurot ning elatisraha miinimum 215 eurot.

  Venemaa statistikaameti Rosstat andmeil elas esimeses kvartalis riigis vähem kui elatusmiinimumiga toime tulevaid inimesi kuni 22,7 miljonit. Võrdluseks: eelmise aasta viimases kvartalis oli selliseid 14,4 miljonit.
  Mais ütles president Vladimir Putini abi Andrei Beloussov, et kriisist alates on Venemaale juurde tekkinud peaaegu 5 miljonit "uut vaest".
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.