• Jaga lugu:

  IMF Eestis: langetage veelgi tööjõumakse

  Eestis viibiv Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) delegatsioon kohtus täna Toompeal riigikogu rahanduskomisjoni esindajatega, kellega arutati, kuidas parandada Eesti riigi ning majanduse konkurentsivõimet.

  IMFi delegatsiooni juhi Christoph Klingeni hinnangul peaks Eestis tööjõumakse rohkem langetama - see suurendaks ettevõtete konkurentsivõimet ning leevendaks töötajate poolset palgasurvet, vahendas riigikogu pressiteenistus.
  Delegatsioon arutab oma iga-aastase külaskäigu ajal riigi ja erasektori esindajatega Eesti majanduspoliitikat ning majanduse olukorda. Lisaks tööjõumaksude langetamise vajadusele on IMFi esindajate tähelepanu keskmes Eesti ettevõtete konkurentsivõime kasvatamine. Riigikogu poolt osalesid tänasel kohtumisel Remo Holsmer, Martin Helme ja Aivar Sõerd.
  Poolteist nädalat kestva visiidi ajal on valuutafondi esindajatel rida kohtumisi valitsuse ja riigikogu liikmetega, Eesti Panga ja finantsinspektsiooni juhtide ja analüütikutega. Samuti kohtutakse kommertspankade ja eraettevõtete juhtide ning mitme ameti esindajatega.
  Visiidi kokkuvõtte esitab IMFi neljaliikmelise delegatsiooni juht Christoph Klingen esmaspäeval, 24. oktoobril pressikonverentsil Eesti Pangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.